FORUM SOJUSZU ROTA ŚMIERCI W GRZE IKARIAM W ŚWIECIE OMIKRON
Gracze z ich sojuszu to:
- 6bigluk6 (wyraził chęć przystąpienia do sojuszu)
- -Misiek-
- Mucios_Gracjas (wyraził chęć przystąpienia do sojuszu)
- HC_j0k3r (wyraził chęć przystąpienia do sojuszu)
- pyska12345678
- Gocha9702
- spearov
- matiadam
- Damsem
- shad0w95
- Mirosław131
- 15szymon
- szczur (przywódca)
Z tym iż jeżeli mają jakiś inny sojusz, lub są już bez sojuszu SHI to naturalnie proponuję nie atakowania ich. Jutro dopiszę współrzędne ich miast. Tych co wyrazili chęć przystąpienia do naszego sojuszu, również raczej nie atakujcie.
Smigol trochę sieje zamęt więc wyjaśniam :
Atakować wszystkich, a podaniami do sojuszu będę martwił się ja
Jak powiem że kogoś nie atakować to tylko wtedy, póki co mówię: atakować wszystkich z SHI.
Ja własnie atakuje na Szczura miasto Pręgierz - 54:27
Takie składajcie oświadczenia żeby było wiadomo od razu kogo się opłaca atakować a kogo nie bo łup też ważna rzecz przeca
Ja zaatakowałem 15szymon [54:22]. Minimalny łun, oraz zero walki. Moi szpiedzy właśnie idą do miast graczy: spearov [54:27], szczur [53:27], oraz matiadam [54:27]. Rano ich ograbię. ;p
Szeregowy
Ja atakowałem różnych ludzi z SHI, jak ktos ich atakował to proponuje tutaj wklejać raporty.
Bitwa pod Slowackiego (02.07.2009 5:43:52)
Platin z miasta Andaluzja
vs Damsem z miasta Slowackiego
Siła ataku: Siła ataku: 1,166 Siła ataku: Siła ataku: 196
Siła obrony: Siła obrony: 1,466 Siła obrony: Siła obrony: 298
Wytrzymałość: Wytrzymałość: 273 Wytrzymałość: Wytrzymałość: 111
- Mur miejski: Mur miejski: 20%
Walka zakończona
Zwycięzca: Platin
Wojska pozostałe (-Stracone wojska)
Hoplita 25 (-9) Hoplita 4 (-9)
Łucznik 26 (-5)
Taran 1 (-0)
Procarz 21 (-66)
Piechur 1 (-9)
Platin z Andaluzja wygrał bitwę i rabuje miasto Slowackieg
Gratuluję zwycięstwa!
Pamiętajcie o wysyłaniu wiadomości do nich o których mówiłem wcześniej.
Ja pokonałem gracza z miasta Black City 2. NIestety nie miał żadnych wojsk, właśnie okupuję jego miasto i zaczynam atakować wszystkich w pobliżu z SHI.
Będę informował na bieżąco o zaatakowanych.
Ele, własnie rozpocząłem atak na wyspe Grecja 53:28, początek docierania moich wojsk i floty na ta wyspe bedzie miał miejsce o 19:10, wysłałęm 16 stakow floty( 8 tar, i 8 bal) a armia moja wygląda tak 40 proc., 25 piech., 37 hop., pisze tą wiadomosc ponieważ moj szpieg doniósł ze na tej wyspie znajduje siebardzo duzo surowców tzn okło 23.000 jed. drewna, 7 tys marmuru i 7 tys siarki, ze posiadam jak narazie mało liczbe statkow handlowych wiec nie dam rady wszystkiego zrabowac,a wiec wychodze z propozycja przłączenia sie do mojego ataku, jeżeli jest ktos chętny piscie do mnie na ikariamie.pamietajcie jak idziecie z atakiem na tą wyspe to tak około 19:10, port powinienem zablokować sam, z wojskiem chyba tez dam sobie rade, ale nie pogniewał bym sie jakby ktos dozucił troche wojska jak bedzie wysyłął statki handlowe po łup!!! Pzdr
Moje wojska już poleciały. ;p
Lol, ale jak Ci będą szły wojska 3h...? To chyba razem z powrotem. Dobra wysyłać flotę czy dasz sobie radę. I napisz mi kiedy twoja flota dociera na miejsce dokładnie.
Raport:
Dzisiaj została zatakowan przeze mnie wyspa grecja 53:28, atak rozpaczał sie około godziny 19:10, po zablokowaniu portu, bez wiekszych strat we flocie przystąpiłem do bitwy, niestety nie ustrzegłem sie kilku błedów taktycznych przez co zostałem przyparty do muru przez przeciwnika, na całe szczeście przed początkiem bitwy porozumiałem sie z Piłsudkim oraz Smigolem666, o pomocy militarnej podczas ataku dzieki szybkiej ich reakcji udało nam sie pokonać siły wroga oraz zebrac pokażny łup.Wysłałem osobie z wyspy grecja wiadomość dlaczego została zatakowana i co ma zrobić, zeby uniknac kolejnej agresji z naszej strony.